yirmiikikasim23 Kizlar ben delirecegim bu kara sinekler uyutmuyor bebegimi surekli yuzune konuyolar siz nasil onlem aliyorsunuz uzaklastirmak icin
ahsengunesveannesi yirmiikikasim23 daha bu sabah birini hayattan kopardım.Sinir oluyorum öldürmekten başka çarem yok sivriyi de kara sineği de.Cibinlik de biraz meşakkatli iş benim için bebeğim çok huysuz o yüzden öldürüyorum
ahsengunesveannesi yirmiikikasim23 sinek kovucu spreyler var onlardan alabilirsiniz ben de düşünüyorum içeriği temiz birşeyler araştırıyorum
sezenliva_21 yirmiikikasim23 canım bizde de öyleydi doğumuma 1 gün kala detan süper elektrolitik sivri sinek kovucu ilacı aldık prize takıyoruz adım atamıyorlar içeri
yirmiikikasim23 ahsengunesveannesi ya oldurmekten baska sans yokki cocugun yuzune konuyolad surekli olduremiyomda😀
ahsengunesveannesi yirmiikikasim23 uyurken ses de yapamıyorum inadına sanki geliyolar 😁😁 nispet yaparcasına
ahsengunesveannesi yirmiikikasim23 mantıklı aslında ☺️ Siveno temiz içerikli sinek kovucu var yorumları da güzel burada da bazı anneler önermişti.Bi bakın siz de isterseniz ☺️
yirmiikikasim23 ahsengunesveannesi 700 liraydi sprey seklinde bana pahali gelmisti ama bakayim emin olayim