13gamze08 Anneler birazdan verem aşısı olucaz ateşlenme kaç gün sürüyor nasil geciyor surec onerdiginiz biseyler varmi
fisnereceli 13gamze08 ilk gün öğlen ve gece ateş yapmıştı onun dışında uyku hali oldu. 48 saat sonra düzeldi. 3 gün yıkamak yasaktı
Diva 13gamze08 verem çok ateş yapmıyor diğer aşılarla beraber yapılırsa ondan dolayı ateş çıka bilir karma aşısı genelde ateş yapıyor
hndathn Çocuğu yıkamayacaksiniz. Üzerini hafifletir bulunduğu odayı serin tutar 4 saat arayla da ateş Düşürücü şurup takviyesi yapabilirsiniz ateşi yükselmeye baslarsa
13gamze08 hndathn fisnereceli bizede 3 gün banyo yasak dediler ama ateslendirecegini düşünmüyorum muhtemelen ateş yaomaz dedi ama burda hangi yorumu okuduysam aşıyla alakalı ateşlenme yapmis
fisnereceli 13gamze08 evet benim çoğu yakınımda da hiç ateş yapmadı ama bizde yaptı. En fazla 37.8 oldu gece verdim şurup rahat uyusun diye çünkü gece çıkmıştı ateşi. 48 saat sonunda kalmadı hiç ateş 🙏🏻 inşallah sizde de yapmaz.
emine995_ Benim bebeğim de 15 gün sonra olucak ateş düşürücü olarak hangi şurup veriliyor. Hemşireme sorarimda şimdiden merak ettim.
aselim0142 İlk gün ateş yaptı bizde calpol verdim geçti ikinci günde ağrısı vardı huysuzdu ağlıyordu sürekli ikinci günde şurup verdim üçüncü gün şükür toparladı çok korkmuştum üç tane aşı kaldıramaz durmaz diye ama öyle olmadı