Aslaniopbenimicin Kızlar selam oğlum tam 6. Ayda alt 2 fişini çıkardı. 6 ay 21 günlük bugün gece hiç uyumadı desem yeridir acaba üst dişler mi yapıyor? Sürekli kulağını çekiştiriyor gün içinde de
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin Muhtemelen ya yeni diş geliyor ya da çıkan dişler tam çıkmadıysa ağrı yapıyor olabilir benim kız genelde dişleri ağlayınca kulağını çeker Rabbim bütün bebişlerin dişlerini kolay çıkarmasını nasip etsin inşallah üst damakları kontrol ettiniz mi
Aslaniopbenimicin bana1cocukyetti tam çıktı canım uzadılar epey de keskin:) ama üst damaklarda bariz bir şişme yok
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin ah bilmem miii kızınca beni ısırmaya çalışıyor benimki 😂muhtemel diş gibi geldi bana ben benim kızın başka zaman kulağını çektiğini görmedim
Aslaniopbenimicin bana1cocukyetti benimde ilk alt dişlerinde hiç kulak çekmedi ya ondan tuhaf geldi biraz öksürük de arttı korkuttu beni gece uykusunda hiç böyle yapmazdı. Acaba üst dişler daha mı zor çıkıyor
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin Bizim alt dişe göre üstler çok daha zorladı efsane huysuzdu zaten çok huylu bir bebek değildi ama ona rağmen çok daha huzursuzlandı. Şimdi altlardan geliyor tekrardan bunlarda çok zorluyor gece uykusu diye bişey kalmadı
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin aaa, çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun. Bizimkinin de eller kulakta hep bende götüreyim teşekkür ederim haber verdiğin için
Aslaniopbenimicin bana1cocukyetti rica ederim fakat antibiyotik başladı doktoru augmentin antibiyotik aşırı derecede ishal yaptı daha de huzursuzlaştı oğlum. Probiyotik ile desteklememi söyledi ama ben bırakacağım antibiyotiği ne yapsam ishali devam ediyor çocukta yoruldu. Pişik oldu hep
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin Oy minik kuzu hiç kıyamam ama enfeksiyonu nasıl geçireceksin kuzucum antibiyotik bırakırsan, bu sefer daha da kötü olmasın?
Aslaniopbenimicin bana1cocukyetti valla enfeksiyon geçti antibiyotik dün bıraktım ishal hala devam ediyor ishal ile beraber gaz sorunu da başladı uykularından gazına uyanıyor 🥲
bana1cocukyetti Aslaniopbenimicin masaj yap kuzum bol bol, probiyotik varsa evde kullan ishaline iyi gelir🌸