hayatg Aranızda kullanan var mı kızlar, gaz yapmıyor diyorlar gerçekten doğru mu, bebeğim 13 aylık mama içiyor ve aşırı gazlı bir bebek her yolu denedim ama bir türlü gazdan kurtulamadık son çare birde bu biberonu deneyeyim dedim
yokcanimbenalmiyim hayatg ben en basindan beri kullandım çok memnun kaldım. Hava yutmadığı zaten çok belli oluyor ama şöyle bir şey var, bebeğim mi gazlı değildi biberon sayesinde mi oldu onu bilemem fakat biberon sayesinde ise hiiiic gaz sancısı çekmedik
maveraben Oğlum kolikti ne gazı ne ağlaması biterdi. Bu biberonu kullandık anti kolik hatta adı. Bizde bir nebze işe yaramıştı sanki
hayatg maveraben benim bebeğim de kolik bebekti ilk 3 ay ömrümüzden ömür gitti resmen sonra düzelir sandık ama hâlâ gaz sancısı ile maf oluyor çocuğum, deneyeceğim sanırım inşallah bizde de işe yarar
yokcanimbenalmiyim hayatg doktora götürmüşsünüzdür elbet. Altında yatan herhangi bir sebep var mı veya genetik durumu vs. Ama en başından biberon ile besleniyorsa bunu da deneyin tabii ki. İnşallah iyi gelir kuzuya 🌸
hayatg yokcanimbenalmiyim evet götürdük bağırsakları tam çalışmıyor olabilir dedi, alerji olabilir dedi probiyotik verdi ama pek etkisi olmadı hâlâ devam ediyor gazı, doğduğundan beri kullanıyoruz biberon, yarın alıp deneyeceğim umarım işe yarar, teşekkür ederim 😊