esahan93 Kızlar doğum kilolarınızı nasıl veriyorsunuz. Doğum sonrası 8 kilo gitti diğer aldıklarım kaldı. Emziriyorum iştahım çok açık. Oğlum 4,5 aylık. Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.
veysi106_ esahan93 valla bende senin gibiyim iyiki yazdn bana da fikir olur cevaplarınızı bekliyorz hanımlar 😀
Yagmurcmn esahan93 ben iştahtan kesildim emziriyorum regl hemen başladı doğumdan sonra doğum öncesi 64 kg dım 85 ile doğurdum şuan 61 kgmım ama ben alışkanlık gereği 5 ten sonra yemek yemiyorum istisnalar dışında çay yanı atıştırmalık yiyorum sadece hiç diyet yapmadım kesmedimde bence erken yemek kesmek bol su tüketmek işe yarar
Yagmurcmn esahan93 acıkmıyorum hatta emziriyorum diye yiyorum bazen önceden böyle değildim ben hiç 65 64 ten düşmedim aslında vermemde bana sorun gibi geliyo
esahan93 Yagmurcmn bende 68 le hamile kaldım. 86 ile doğuma girdim şimdi 76-78 arası gelip gidiyorum. Evlendiğimde 60 dım. Hedefim 60 ama yol uzun. Sanırım gece yemesi alışkanlıkla alakalı. Yavaş yavaş akşam yemelerimi azaltmaya çalışayım.
Yagmurcmn esahan93 yavaş yavaş değil gerçekten birden kesin geece salatalık yoğurt domates yada meyve yiyin bir kaç güne alışırsınız bu düzene sütümdede hiç azalma olmadı çok şükür