gulsah60 Arkadaslar merhaba acil yardim kizim 11 11 aylik 5 kakali bezi aldik ishal olmus neden bilemedim doktora götüreyim mi yarini mi bekleyim bilemedim fikir verirmisiniz
BurcuKucuk gulsah60 5 o kadar da çok değil gibi bence. Oğlum o yaşlarda da ishal olmuştu ama 17-18 bez almıştım 🙈
Ruvdem gulsah60 ishalin yanında başka bir belirti yoksa gece gece taşınmanıza gerek yok diye düşünüyorum yarın gidersiniz ama mutlaka her ishal sonrası su içirin . Vücutta su eksikliği oluyor . Tehlikeli olan durum su eksikliği .
Bus1903 gulsah60 bende bu şekilde 5. Bezinde götürmüştüm rota çıkmıştı çok zordu gerçekten 🤦🏻♀️ mukuslu ve kötü kokuluydu (zehir gibi )
gulsah60 Bus1903 Ne yapcagimi bilemiyorum ya son gece mamasini da vericem cikarirsa yine götürücem artik
Bus1903 gulsah60 tuvaleti nasıl peki. Diş çıkartırkende ishal olabiliyolar. Normal bir ishal gibi mi yoksa ni farklılık fark ettiniz mi
gulsah60 Bus1903 Normal sari sulu ishal bir farkliligi yok ilk 2 bezi kati cikardi sonrakiler ishallesti cogaldi bez sayimiz