melamu 2 buçuk aylık bebeğim 2 haftadır mememi ağzına deydirdiği anda geri atıyo kendini ataktır geçer dedim ama öyle yoruldum ki. Sadece uykuluyken alıyo. Kilo alımı var bez sayısı da iyi ama uyumaya yakın deliler gibi elini emiyor yada ağzının yanında ne varsa sokup emiyor acıktı diyorum alıyorum memem deyince ağlıyor. Uyutayım uykulu vereyim diyorum uyurkende bişileri emmekten uyuyamıyor sanki. Sütüm var bi hastalığımız da yok. Herkes kendi isteyene kadar bekle artık yenidoğan değil aç olsa yer diyo ama elini veya başka şeyleri o kadar emiyo ki aç mı bırakayım olmaz diyorum içime sinmiyor. Kucağımda zorla geze toza hoplaya zıplaya mememi tutturuyorum istekli emmiyor uyuyor hemen. Çok zorlanıyorum neyi yanlış yapıyorum neyi anlamıyorum bilmiyorum bi yol bilen yok mu :(
melamu melamu uykuluykn çok güzel emiyor hatta o kadar emiyo ki iştahla emip bazen kusuyo fazlasını keyfi geliyo
Esoz1110 melamu Saate bakın 2 saat aç kalabilir mesela o yaptığı hareketler cok normal o aylar için sadece acıktığını göstermez
melamu melamu yarın karma aşısı var daha aşı olmadan böyle aşı olunca napıcaz bilmiyorum korkuyorum stresten cildimde kızarıklıklar çıktı
ikrakuss melamu bizimde 2bucuk aylıkken meme reddi durumumuz oldu 3 hafta savaştık anca öyle düzeldi ama şuan 4bucuk aylık sütümün tadı değişti ve tamamen bıraktı maalesef
melamu Esoz1110 ama elini veya başka şeyi emerken çok iştahlı sesler çıkarıyor uyucak heralde aç doyurayım uyusun diyorum alıyorum kolumu bile emiyor tişörtümü de ama memem deyince ağzına ağlıyor hayır uyusa öyle yine tamam aç değil ki uyudu dicem ama uykuya da geçemiyor delircem artık 15 gündür
kubokub melamu benim bebeğimde öyle kilo alımı iyise sıkıntı etmeyin bence. Çünkü doktorlarda diyor her şeyi emmek istemeleri normal bu şekilde keşfediyorlar diye. Bebeğim emip doyduktan sonra bile her şeyi emmek için saldırıyor resmen bazen kafasını çevirip yatağı bile emmek istiyor ulaşamayınca sinirleniyor
Hazalbebis melamu bebekler emmek için sadece aç olması gerekmez iç güdüsel olarak emmek isterler emzik gibi yani. Karnı tok olduğu için memeniizi emmiyordur. Sık sık vermek yerine 2 saatle bir verin. Benim kızım da parmak emiyor emzik tutmadı. Bir de o aylarda hep oluyor 1 yaşında şuan gelip süt süt diyor sürekli 😂
demirsmomy melamu merhaba, bebeklerde emme refleksi oldugundan kendinu rahatlatmaya calisiyor olabilir belki, emzik vermeyi denediniz mi? Benim bebegim kolik bir bebek, uykuya dalmadan once emzik vererek uyumasini saglamaya calisiyorum.
melamu Hazalbebis 2 saat kolluyorum zaten uyanıyor uykuluyken emziriyorum bayaa emiyor 2 mememi de sonra tamamen uyanıyor keyifli oluyo oynuyoruz ilgileniyorum konuşuyorum iyice vakit geçiriyorum esnemeye başlayınca bi saatten sonra başlıyo emmeye bişeyleri bende emzireyim diyorum yok almıyor
melamu kubokub aynen öyle davranıyor yana dönüp yastığı örtüsünü emmeye çalışıyor iştahla alamayınca sinirleniyor insan o görüntüyü görünce ister istemez doyurmak istiyor e veriyorum mememi başlıyo ağlamaya anlamadım gitti
melamu ikrakuss üzüldüm meme reddi mi yoksa tok da istemiyor mu anlamıyorum ama siz de üzülmeyin sağlıklı huzurlu olsunlar da doysunlar mamayla veya memeyle yapacak bişi yok
Dlk55blt-rdvn melamu bence o şekilde yapmayın kilo alımı ve bez sayısı iyiymiş. Eğer bu şekilde devam ederseniz büyüdükçe meme bağımlısı olabilir yani katlanılmayacak derecelere gelebiliyor
ikrakuss melamu öyle valla çok zor bir dönem, dediğiniz gibi karnı doyuyor sonuçta böylesi hayırlısıymış demekki 🤷🏻♀️
Dlk55blt-rdvn melamu emzik tutmuyor mu emzik verin, bir de sürekli bişeyleri emmesi açlıktan değil illaki emme refleksi, keşfetme isteği vs olabilir
melamu Dlk55blt-rdvn emzik ilk zamanlar tuttu ara ara sonra bıraktı verince öğürüyor :( çok zorlamamaya çalışıyorum mememi alsın diye uykuya geçse tamm dicem de bişeyleri emmekten geçemiyor bnde doysa geçer belki diyerek deniyorum ama nafile. İçimi rahatlatmam lazım aç drğil diye galiba
elifbarcin65 melamu canım gazı olabilir mi Benim bebeğimde gazı olunca kendini geri atıyor emmek istemiyor ağlıyor