ece0141_ 19 günlük bebeğim sarılık 11 . 5 cıktı normal mi, ilk zamanlar 14 küsürlere kadar çıktı 9. Günde ama doktor artık yükselmez korkmayın dedi buhun gittiğimde kendi doktoru yoktu başka doktor vardı o beni korkuttu yüksek dedi normal mi sizce
momundad ece0141_ merhaba nasıl şuan bebiş , bizde aynı durumdayız degeri 10 da kaldı bir haftadır götürmedik sürekli kan alınıyor değer bakıyorlar canı yanıyor boş yere diye evde takip ediyorum emzirme artı mama şeklinde
Prensesin_Annesi_ ece0141_ Arkadasımın kızını 20 çıkmıstı ve 1 gün boyunca ısın vermişlerdi sınır 18 diye biliyorum bizimki 8 e kadar cıktı sonrasında daha yükselmedi
ece0141_ momundad yani vicudunda azaldı gibi geliyor bana en son gecen hafta cuma bakıldı, pazartesi tekrar gidecez bakalım bizimkide en son 10 da kaldı sizin bebiş nasıl geçmiş olsun brn mamam vermiyırrum almıyor mamayı
momundad ece0141_ benim gözümde aynı yani dokununca hala sarı vücudu tek fark burnu ağlayınca sararmiyor bende salı günü götürucem aktif bir bebek uyuyor acıkınca ağlıyor başlarda böyle değildi sizin bebek aktif mi
Prensesin_Annesi_ ece0141_ Bizim doktorumuz muaynane doktoru arkadasımın doktoru acıbadem hastanesinde ben medipolde dopum yaptım orda kızımın kontrollerini yapan cocuk doktoruda 18 demişti