CidemNisa Bebeğim 2.5 aylık emziriyorum grip olacak gibiyim ne içebilirim adaçayı falan olur mu acaba bilemedim doktora girsem bir şey vermezler emziriyoeum diye boğaz ağrım var birazda kırgınlık
Belisss CidemNisa gecmıs olsun bende hastalandım ılac kullanmıyorum maskeyle gezıyorum :( persembe aşımız var hastalanmaması gerekıyo
Ahmedinannesi CidemNisa canım adaçayı için sütü azaltır ve geçici olarak keser falan diyorlar bir araştır istersen.zencefil limon,ıhlamur,bal tükettim ben hep hemen toparladım..
Ahmedinannesi CidemNisa bu arada ben bugün boğaz ağrım için doktora gittim antibiyotik verdi emzirdiğimi söylediğim halde verilebilir dedi.😕
Ozlemce CidemNisa bende grip oldum limonlu ihlamur iyi geliyor gibi. Hayir hem grip hem bogaz agrisi;( bebiste hasta olacak diye odum kopuyor. Opememekte en kotusu;(
CidemNisa Belisss ya bu havalardan kaynaklı sanırım bi üşüyoruz bi terliyoruz allah yardımcımız olsun geçmiş olsun
CidemNisa Ahmedinannesi bende araştırmadan içmek istemedim önceden verilmiyomdiye biliyordum demekki artık veriliyo