cananuluyer Bebeğim 27 günlük her emzirme öncesi altını değiştiriyorum kaka yapmış oluyor. Birde bugun altını açtım kakasını yaparken ilk önce su geldi sonra kakasını yaptı sanki ishal gibiydi böyle olması normal mi?
bdbhdkekne cananuluyer benim bebeğim de öyle 18 günlük olduk küçük abdestinden çok büyüğü yapıyor emzirme öncesi ve sonrası değiştiriyorum. Birde benim bebeğim de hırıltı var böyle sanki boğazında balgam var gibi sizde de var mı
Merveio14 cananuluyer çok gazı olursa takip edin besin alerjisi çıkabilir yani süte yediğiniz sebze et vs alerjisi olabilir
cananuluyer bdbhdkekne evet oluyor özellikle genzine kaçırdığı zaman doktor aşağıdan yuksrı pat pat vur öksürür geçer demişti
haticerva06 bdbhdkekne burnu tıkanmış olabilri benim bebeğimde 25 günlük sabah akşam burnunu trmizliyorum öyle ses geliyor
Merveio14 cananuluyer 3 gün takip edin bence. Birde sütünüzden de geçer sizde yediklerinize dikkat edin Günde 6-7 kereden fazla kaka yapıyorsa ve kakası çok sulu ise o zaman doktora götürün. Birde kakasının resmini çekin doktor sorar ve görünce daha net bilgi verir. İlk zamanlar normal endişelenmeyin sadece takip edin