yokcanimbenalmiyim Merhaba kızlar. Önerebileceğiniz kaliteli, parasını hak eden çanta arayışındayım. Stylo marka var bende. Hem makinede yıkanmıyor hem de içi hep soyuldu, dökülüyor. Sürekli kuru temizlemeye de veremem. Önerilere açığım 🌸
elmacekirdegii yokcanimbenalmiyim hiç içime sinen bulamadım beğenemedim en sonunda gittim adidastan normal bir sırt çantası aldım organizerlerle kategorileyip kullanıyorum uzun yolculukta onu alıyorum yanıma. Günlük olarak ilays mabel şu el çantası gibi olanlardan almıştım ama fiyatı gereksiz abartı olmuş. Adidas çantayı bile daha ucuza almıştım.
yaseminligunler yokcanimbenalmiyim kraft diamond efsane memnun kaldım fiyatı 1900 indirimde 1400 e aldım
hilarious Önermeyeceğim motheric var deri çanta şık kalitesi harika ammaaa kendisi zaten ağır içini de doldurunca ortaokul çantam gibi oluyo 500 kg falan yolculuk çantası yaptım mecburen
hilarious yokcanimbenalmiyim güncel fiyatı bilmiyorum valla ben geçen sene almıştım 🤗 az daha koyup skip hop alsaymısım keske diye üzülüyorum 🥲 ondan herkes memnun ama çok daha pahalı maalesef
yokcanimbenalmiyim elmacekirdegii ay bende çok içime sinerek almıştım, hatta bir fenomen önerisiyle. Kumaş kalitesi çok iyi olsa da içi mahvoldu ve dışı kirlenince silinmiyor da. En son çare bende öyle yapicam 🫠