bikupakahvee Rahmim 2.kez spirali kabul etmedi yine kaymış Hap ile korunmayı düşünüyorum Nasıl oluyor? Yardımcı olun kızlar 😪😪
Birdunyabircennetannesi bikupakahvee YAZZ kullanıyorum 28 adet var aralıksız kullanıyorum her gün aynı saatte Unuttuğum günlerde de ertesi gün 2 adet içiyorum aile planlaması öyle demişti
cinarinnannesii bikupakahvee Ben çocuktan önce yazz kullandım 1,5 sene çok memnundum yan etkisi olmadı bende ama değişkenlik gösterebiliyor şu an emziriyorum bunu kullanıyorum zlynda doktorum yazdı 350 tl ücreti 28 tane
2bebelianne__ bikupakahvee ben 3 bucuk sene hap kullandım başka bir şekilde korunmadık Bı sıkıntı olmadı suan 2 aydır hapı bıraktım cocuk düşündüğümüz için
bizdejantikizlardik Birdunyabircennetannesi Merhaba, peki buna ek olarak prezervatif kullanmanız gerekiyor mu ?
bikupakahvee bizdejantikizlardik bende spiral olduğu halde buna ek prezervatif ve geri çekilme ile de korunuyorduk tek yönteme güvenmemek gerek bence eğer hap kullanmaya başlarsam yine aynı şekilde prezervatif ve geri çekilme ile devam ederiz
bikupakahvee cinarinnannesii doktor reçete şeklimde yazıyor mu acaba yoksa özele mi giriyor teşekkür ederim ❤️
bizdejantikizlardik bikupakahvee Doğrudur evet bağlatma dışında hiç birine güvenilmiyor ne zor işler 🙄
2bebelianne__ Minikbiiranne hayır devlet karşılamıyor ben en son 2 ay once kutusunu 310 gibi birşeye almıştım