Ahanife Kutay_16 maşşalah hayırlı olsun🧿tek tek çıkıyor herkesin dişler bizde hala tık yok😂 8.5 aylığız bu arada😂
Kubraatlas Kutay_16 ne kadar zaman sürdü çıkmadı acaba bizim 1 aydan fazladır belirtileri var ama bide ne belirtiler oldu
Kutay_16 Kubraatlas çok huysuzdu bı aydır elleri ağzında hala öyle ama uyku denilen şeyi unuttuk şükür ateş yoktu ama iştahsızlık vardı
Ahanife bi_mucize_annesi79 bizim bebeler geç çıkaracak herhalde bu dişi bekleyip duruyoruz öyle beklemeyelim bari😂
dvran22 Yaa benim görümcemin oğlu 3 buçuk aylıkken diş çıkardı şimdi 5 aylık oldu Benimde kızım 3 buçuk aylık ben şimdiden kızımdan diş bekliyorum da çok erkenmis o çocuk erken çıkarınca bizimki de çıkarır sandım nedense😂😂
bi_mucize_annesi79 Ahanife her gün çıkmış mı diye kontrol ediyorum artık cevremdekiler bakmaktan bikmadin mi diye soruyo ama bıkmadım o diş buraya gelecek😂😂
Ahanife bi_mucize_annesi79 bizimkinin ucu göründü bugün fark ettim bende hep bakıyorum ama yakından bi bakınca fark ettim ki beyaz bir nokta 🥰🥰