gzmgkck Yenidogan bebekleriniz günde kaç saat uyuyor, 10 günlük bebeğim çok uyuyor beslerken bile çoğu zaman uykuda emziriyorum oda silikon ucla uyurkende olsa emiyor ama nasıl uyandirabilirim 😔 besleniyor ama uyuduğu içi sarilik olmani ihtimali var mi?
mehmet_saki gzmgkck ben her uykuya daldığında çenesini alt kısmını uyarıyorum o zaman kalkıyor emmeye devam ediyor
beynun_25 gzmgkck uyudu için sarılık olmaz uykuda emiyorsa sorun yok yeni doğan genelde hep uyur ilk iki hafta özellikle ama emzir tabi sık sık önemli olan bu
beynun_25 gzmgkck haaa ama uyanmiosa yani yüzü ile bile oynadinda rengine bak sarılık olmuş olabilir sarılık olunca zor uyaniolar ben bebeğimin bezini açarak uyandirirdim açtım gibi uyanirdi
gzmgkck beynun_25 Uraziko evet şuan bir sıkıntı yok dediler sağlık ocağıda var gibi biraz dedi sık sık emzir dedi uyandiramiyorum
beynun_25 gzmgkck bezini aç sarılık başlangıci da olabilir benimde öyleydi sonra rengi sarı oldu ama 11 di değeri çoğu doğan bebekte sarılık olur. Bezini aç ben öyle uyandıriodum sağa sola oynatipdim ama bez açmak daha etkili ve ayaklarına soğuk el ile dokunsamda uyanirdi 1 saate bir bile uyandır besle zor uyanma.sebebi aslında sarılık muhtemelen rengine dikkat et istersen bı çocuk doktoruna göster
cesurrrr Merhaba benim bebeğim 1 haftalık gece loş ışıkta mı uyumadı gerekiyor yoksa normal ışıkta mı? Hafif sarılık başladı