btlgvrcn Eslifaslan Lansinoh kullanıyorum ama bundan önce de baby me kullandım ikisinin de sağım gücü aynı emin olun onun için uygun fiyatlı diye baby me alabilirsiniz
Thanim Eslifaslan baby plus ciftli elektrikli gayet uygun ve guzel masaj ozelligi de var ben memnunum
Miraa80 Eslifaslan mochi kullanıyorum elektrikli değil manuel de değil vakumlamayla sağıyor küçük pratik kullanımı rahat olduğundan aldım ve işe başlayınca yanımda rahatlıkla götürüp sağım yapabilirim 👍🏻
Eslifaslan Miraa80 merak ediyordum bu ürünü . Bebeğim uyya kalıyo emerken bende sağıp veriyorum . Kullanımı nasıl ?
Bebegimucizem Eslifaslan lansinoh çekim gücü çok iyi ama ne yazık ki sütüm kesildi sağamadım bile adam akıllı 🤦♀️
Mellbarn Eslifaslan bende var emzirirken diger gogusten akani toplamaya yariyor. Sutu olan biriyim ama malesef ben ilk zamanlar cok memnun kalmama ragmen sonra kullanissiz buldum. Elektrikli alicam bende
Miraa80 Eslifaslan takıyosun göğsüne vakumluyor yapışıyor göğsüne sonra kendi kendine süt akıp doluyor kolay yani kullanımı istediğin yere al götür 🤗