3315 Arkadasın cocugu kızımın kolunu ısırmıs bayada ısırmıs dişleri cıkmıs kızarmıs morarmıs ne iyi gelir ki ya
tultanhanim 3315 yatıştırıcı stickler oluyor onlardan yok mu elinizde? Çarpmada felan da hiç kızarıklık olmuyor. Kızım düşünce de sürüyorum 1 2 güne yara felan pek olmadan geçiyor.
caylavyu 3315 Siz ve arkadaşınız nerdeydiniz tam ısırma anında? Nasıl bu kadar ısırabilir ki geçmiş olsun
3315 tultanhanim malesef yok onlardan simdiye kadar hiç kullanmadım ki eski tip viks sürerdim hep ben
3315 caylavyu kızımın odasında oynuyorlardı ikisi ben baktım geldim tam oturdum bir bagırtı aglama kostuk hemen kızım dedi ısırdı diye
caylavyu 3315 Eczaneden stick alın bence evde bulunsun iyi gelir. Anlık oluyor böyle durumlar kaç yaşında bilmiyorum ama gözünüzün önünde oynatın
3315 lAmMelodi ozaman kusura bakmayın cocuktaki siniri bende anlayamadım ya küçük kardesinide ısırıyormus vuruyormus her cocugu ısırıyor bu arkadas neyapacam nasıl gecirecem bilmiyorum diyor
hilarious 3315 arkadasını uyarmalısın madem cocuğunun böyle bi huyu var biliyo senin cocuğunu korumak adına yalnız bırakmayalım demeliydi. Eczaneden çocuklara uygun kremi verirler morluk için geçmiş olsun