Zeynolii Kızlar merhaba yiğenim yanlışlıkla toplu iğne yutmuş 10 yaşında boğazına veya bi yerine batmadan midesine gitti büyük ihtimalle ne yapmamız lazım dışkısıyla çıkar mı ? Başına gelen var mı ? Şu an iyi ama doktora götürmeli miyiz ?
lolitam Zeynolii doktora goturmelisiniz igne sonuçta bir yerine saplanıp paslanabilir zehirler doktora gidip emin olmalısınız
112canan Zeynolii kesinlikle doktora götürmelisiniz.. çünkü yemek borusunda saplanıp saplanmadığını bilemezsiniz.. ihmale gelecek bir şey değil.. endoskopla bakılır ve şanslıysanız endoskopla alınır yoksa ameliyatla alınır..
Minel-inannesi Zeynolii acilen doktora gitmek lazim. İgne vucutta gezer. Bilemezsiniz nerde olduğunu. Gecmis olsun
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Zeynolii çok Geçmiş olsun doktora gitmekte Tabii ki fayda var. Buraya sormanız hata
Zeynolii lolitam nergisgibi 112canan Minel-inannesi geç oldu kusura bakmayın cevaplar için teşekkür ederim götürdük röntgen çektiler boğaz mide ve bağırsaklardan gözükmedi öncesinde ishal olmuştu çıkmış olacağı söylendi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ffffffff
Ardenaden Tabiki kuznrimin kucukkken cekirdek kanugu yuttu ta aylar sonra cigerine saplandgi ortaya cikti hala zor nefes alir bide milet tıs tıs diye ses ciksrtiyir diye lakap takti cocuga .bilemezsiniz nereye saplandgni
Minel-inannesi Zeynolii insallah cikmistir. Daha detayli bi tetkik icin bi universite hastanesine yada sehir hastanesine tekrar götürsünler yine de. Geçmiş olsun tekrardan.
Zeynolii Minel-inannesi Marmara eğitim ve araştırma hastahanesine götürdük zaten en büyük hastahanelerden biri.
Zeynolii kirikkalp normalde farklı bir işlem mi yapılıyor röntgen dışında öyleyse yarın tekrar götürürüz
ceylan34 Zeynolii diskiyla çıktı diyelim sizce rahat çıkarabilir mi? 😊 bütün derisini yirtabilir organlarını delebilir iğne çünkü yanlışlıkla bı yerimize değse çığlık atiyoruz nasıl yutmuş yavrucak onu öyle direk acile götürün Allah korusun bari doktor gözetiminde olsun.Gecmis olsun çok inşallah birşey olmaz.
Zeynolii ceylan34 acile götürdük sadece röntgen çektiler gözükmedi birkaç doktor baktı gözükmüyor dediler bilmiyorum yarın yine götürürler olmazsa iyi çocukta ağrı sızı bi sıkıntı yok şu an
Deletedmom_216 Zeynolii 10 yasindaki cocuk nasil yuttu onu anlamadim ben akli eriyo sonuçta 😳😳 umarim bisi olmaz kuzum mutlaka baska hastsneye de goturun ne olur ne olmaz iciniz tam rahat etsin Allah korusun diskiyla atsa bile bagirsagi felan yirtilir