Deletedmom_104 Kızlar bir türlü cam gibi yapamıyorum duşakabinimi ne denediysem Başaramadım Siz Nasıl temizliyorsunuz
merrv26 Deletedmom_104 ucuz bulaşık mak. Parlatıcılarıyla temizliyoeum gayette parlıyo camda hiç kireç sabun lekesi kalmıyo
ceriio Deletedmom_104 mavi güç tertemiz yapıyor. Onun dışında kremsiz şampuan ile temizlemek de tertemiz yapıyor. Yumuşatıcı da duymuştum temizlendikten sonra su lekesi falan kalmıyor diye ama hiç denemedim
Deletedmom_115 [silindi] kız onları nasıl kullanıyorsunuz ya ben iki kez kullandım ikisinde de bayıldım 😂😂
[silindi] Deletedmom_115 ben bide camasirsuyuyla karistiriyorum kac kere koridora attim kendimi nefes nefese simdi akillandim esarp bagliyom agzima burnuma 🤣🤣
MevaninMelegi Deletedmom_104 cifin banyo spreyi yada mavi asperox ikiside çok güzel yapıyo sildiğin bezde önemli bence varsa microfiber bezler iz bırakmıyor
alitahadady Deletedmom_104 canım bunun tek ve basit çözümü bimde satılan bulaşık makinesi parlatıcısından ben döküyorum sonra telle ovalıyorum ve ne su lekesi kalıyor ne başka bir iz cam gibi oluyor missss