ElisaMom_ Deliricem kızlar,kızım 2 yaşına girdi,cuma gününden belli gündüz uykularında gece uykularında direniyor ağlıyor,herşeye inat ediyor,istediği olmayinca kendini yerlere atıyor,bu sendrom şeysi ne zaman bitecek ya 😂
Gizmokzilla ElisaMom_ abarii bizimkinin de girmesine 1 ay kaldı. Uykuda sorun yok şükür ama felaket inatlaşıyor istediği olmayınca kendini yerden yerlere fırlatıyo falan felaket bi şey oldu başımıza. Çocuk değil terörist doğurmuşum resmen tövbe estağfurullah 😂😂
alinduhatg ElisaMom_ uykuda problem yokta diğerlerinin fazlası var azı yok 😂🪠🪠huni geçirmem yakındır 😂😂
ElisaMom_ Gizmokzilla ayyy valla aynı resmen,anlamadım şu dolunay falan oldu cocugumun uyku düzeni bozuldu dicem de inanmıyorum öyle seylerede😅resmen şuan ağlıyor uyumamak için,o inatsa bende inadım😅
Gizmokzilla ElisaMom_ ay yok dolunay molunay hikaye. Hiç biri 2 yaş sendromu kadar mahvedemez anneyi de bebeği de wkdlsğğsğs
ElisaMom_ alinduhatg bizimde bı kaç gündür başladı uykuya direnmesi,valla bende takacam artık huniyi kafama😂
ElisaMom_ NmalkoC deme demeeee😅en iyisi ben şimdiden kendime Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine randevu alayım😂
NmalkoC ElisaMom_ malesef canım Allah sabır versin bizde 3 yaşa girdik 2 yaşta melek gibiymişti oğlum kıymetini bilemedim diyorum 😂birde kardeş istiyor şimdi diyorum bitanede kardeş olursa bende tımarhaneye 😂
ElisaMom_ NmalkoC Allah yardımcımız olsun bacım,eşimde kızıma soyletiyor kardes kardeş diye delirmeye az kaldı 😅
Secuuss ElisaMom_ vala 2 yaş hiç bişey gerçekten üst değiştiremiyoruz saç toplamak vs hak getire duştan dusa tarıyorum saçları. Ağlama krizleri hiç bitmiyor. Kardeşi oldu bide onunda etkisi var tabide ama çok hırçın kızsak olmuyor saldık şuan hunş takıp gezicez yakında
Biz3kisiyiz_ ElisaMom_ uykuya dalma bizde ağla ağla 1 saat sonra sızıyor ağlamaktan sonra gece ağlayarak uyanıyor dışarı çıkalım,balkona çıkalım diyor çıkıyoruz eve girelim diyor en son ben yatıyorum kızım ister uyu ister evde gez diyorum sonra yine sızıyor 😂 yemek derdi ayrı bir lokma yer ya geri çıkarıyor ya da doydum diyor 🤦♀️ evde ya soyunur komple ya da kışlık kıyafetlerini getirir giydir diye ağlar her şeyi ağlayarak yaptırmaya bayılıyor, bugün artık öğle uykusuna yatacak ağlıyor karşımda ben hiç konuşmadan tepki vermeden onu izliyorum eşime bı kal geldi nasıl tepki vermeden durduğuma😂 genel olarak ağlamalara tepkisiz kalıyorum boş boş bakıyorum susuyor bir saat sonunda 🙈 4 gün sonra 2 yaşına girecek
Gizmokzilla nescafebagimlisi konyalıyım (sad story :( )abari bana nerden geçti kime asimile oldum emin değilim skepdğsğdğd sen nerelisinnn