kbr_8817 Bebeğim 4 ay 1 günlük sizin bebekleriniz neler yapıyor ve onlarla ne gibi aktiviteler oyunlar oynuyorsunuz ?
bebek-kaya kbr_8817 4 ay 10 günlüğüz biz de aktivite felan yapamıyoruz hiç birşey ilgisini Çekmiyor maalesef en sevdiği şey yüzü dışa dönük kucakta gezmek
Zehrauzunoglu Durmuyor ki oynayalım 🤣 oyunu sadece uykudan uyanınca yarım saat anca oynuyor oyun halısında oynuyor genelde oyuncaklara uzanmaya calısıyor ama malesef 4. Ay atagı malum hemen sıkılıp aglıyo daha oyun bebegı degıller bence
CanArelim kbr_8817 bence 4. Ay mızmızlığı diye bi olay var yani Dk durmuyo oğlum.4 ay 17 günlük ve sürekli ehe ehe ehe 🤦🏻♀️
bebek-kaya kbr_8817 bizim de öyle her akşam diyorum bugun nasıl gece uykusuna dalacağız acaba millet uyku düzeni felan bahsediyor valla ben günü kurtarma derdindeyim
kbr_8817 CanArelim ne zaman geçecek bu çile 😓😓😓1. Yaş günü kutlamalarının neden bu kadar cafcaflı olduğunu anladım gerçekten bu ay. Abartı gelirdi bana ama şimdi sonunda artık bebek değil kocaman bir ohhh deme şekliymiş bu 1. Yaş kutlamaları
Zehrauzunoglu tubabdullah aşıyla bi ilgısı yok bız tam ası olcaktık hafıf ates var dıye olmadık 4 gundur hiç durmuyo aşıyı da yarın olcaz yanı eger aşıyı o gun olsaydık aşıya baglıycaktım ama hiç ilgısı yok
bebek-kaya Zehrauzunoglu maşallah biz daha 6 kiloyuz ama bir süre sonra kollarım boynum kopuyor kanguru aldım onla gezicem artık evin içinde😀yoksa aç kalcam yemeği zor yapıyorum
Payan bebek-kaya kanguruyu hangi marka aldınız?benimki de 4ay 2günlük son 1haftadır kötü,saat başı kalkıyor perişanım
210796 Ay 3ay kaç günlük olmuyormu?mesela benim oğlum 3 ay 16 gün.bu 4. Ay değilmi?4 ayı tamamladıkdan sonra 5. Ay oluyor