feridetuna Kaç doz menenjit yaptırdınız kızlar? 3 bexsero 2 nimenrix dedi doktorumuz.Sizin de öyle mi?
Show_must_go_on feridetuna 3 bexsero 1 nimenrix yapıldı siz bir daha sorun 2 olmaz 1 yaş sonrasına denk geliyor nimenrix o da tek doz
MeetJoeBlack feridetuna doz sayısı, aşıya başladığınız aya göre değişir. Eğer 6 ay sonrası başlarsanız 3 doz bexsero, 2 doz nimenrix yapılır. Biz mesela 7-9-13 bexsero, 8-13 nimenrix yaptırdık.
hndathn feridetuna 13. Ayda tek doz nimenrix 24 ve 26 aylıkken 2 doz bexsero şeklinde planladı doktorumuz öyle yaptırdık
feridetuna @Show_must_go_on @Mrt06 7-10-15 Ayları Bexsero, 8-13 nimenrix olarak planladı🤔 Biz 8 aylığız şu an
Show_must_go_on feridetuna bizde 3-5-13. Ay bexsero 18. Aydan sonra tek doz nimenrix planlandı anlayamadım çok fazla geldi
feridetuna Show_must_go_on neden herkes farklı yapar anlamıyorum. İnsanın da kafası karışıyor. Doktoruma güvenemekten başka çarem yok sanırım.
Show_must_go_on feridetuna Evet bende çok şaşırmıştım o zamanlar tanıdık 2-3 doktora daha sordum hepsi normal diyince doktorun takvimi ile ilerledim