Minikbiiranne Kızlar diş apsesi olduğunda her apsede yanak şişer mi bazı apselerde diş eti şişmesi de olur mu yani yanak şişmesi olmadan diş apsesi olur mu sadece diş eti şişmesi de diş apsesi sayılır mı
Melike-emirasaf Minikbiiranne olur yanakta şişer diş etide lanet bişey bende de çok oluyor ben iltihabını akıtıyorum sürekli bütün dişlerim sağlam 6 ayda bir temizletiyorum yine de yirmilik diş yüzünden apse oluyor
Minikbiiranne Melike-emirasaf anladım canım ağrı acı oluyor ne yersem yiyeyim sende de yapıyor mu böyle bende de var nasıl akıtıyorsun iltihabını
Melike-emirasaf Minikbiiranne patlatıyorum en dibinden sonra üstten bastırıyorum bosaltabildiğim kadar bosalıyo sonra hemen şişliği iniyo zaten biraz mideni bulandırdım kusura bakma ama ben böyle yapıyorum
Minikbiiranne Melike-emirasaf yok canım neden midem bulansın iyi ki anlattın o şişliklere bende böyle yapayım acısı ağrısı geçiyor mu böyle yapınca
Melike-emirasaf Minikbiiranne evet geçiyor gerçekten dene boşalsın gitsin zaten ağar ağrı yapmıyo iltihap yapıyor ağrıyı iyice boşaltırsan ağrın geçer 😊