Oğlum 4 ay 20 günlük uyku eğitimine başladım kendim aylardır araştırıyordum bı sayfa sağolsun bı plan hazırladı oğluma göre çünkü çok bunalmıştım uykuya ağlaya ağlaya geçiyorduk uyku eğitime geçmeden önce 1 buçuk saat aralıklarla uykusu geliyor uyutuyordum kısa kısa uyanıncada stres oluyordum meğer hata bendeymis gündüz 3-5 saat uyuması gerekiren 6-7 saat uyutuyormusum doğal olarak yorgunda olsa gereğinden fazla uyuduğu için uyulkuya direniyordu şimdi ise
Sabah uyanış 7:00 / 7:30
- Uyku 9:00 min. 50 dk max. 2 s
- Uyku 13:00 min. 50 dk max. 2 s
- Uyku 17:15 min. 30 dk max. 1 s
Gece uykusu 20:00
Gereğinden az uyursa da 20 /30 dk şekerleme uykusu arada olmak üzere ayakta sallama ve emzik destegi ile başladım 1 haftaya yaklaştı
Uykuya direnme ağlayarak geçme durumlara kayboldu çok güzel gelişme şükür saatlerce uyanmasın uykusunu alsın diye sallanıyorum daldiktan 20 dk sonra bırakıyorum çok güzel fakat uyku eğitiminden önce oğlum akşam uykuya direne direne uyumasi 10 - 11 buluyordu gece de bir daha kalkmıyordu sabah 4 - 5 de emmek için geri uyandırdı şimdi ise gece kalkmalar sıklaştı emmek için 2 ye 3 e çıktı birde sabah güne başlama 7:00 /7:30 olan çocuk saat 6 da agulara başlar oldu 😅 uykuya direnme ağlama yok ama geri uyuması 1 saatimi alıyor bazen de uyumuyor gündüz düzelirken gece bozuldu galiba ya da bu düzen 2 3 haftaya oturur mu sizce ?