iremco Bebeğim 3 aylık 17 günlük iki gündür emerken mememi çekiştiriyor ve sündürüyor.Sütüm iyi geliyor hatta çoğu zaman akıyor her yere .2 gündür başladı dişimi kaşınıyor diye düşünüyorum.Sizin başınıza geldi mi?
Fatmaysnn_ iremco benim ki de 3 ay 12 günlük aynı hareketleri benim kızda yapıyor sürekli lastik gibi çekiştirip ısırıyor sonra da gözlerime bakıp gülümsüyor oynuyor sanırım benimle hahahahhsdb
denizzalp iremco benim oğlum 6 aylık. Bizde de yeni yeni başladı o hareketi. Hatta böyle denix anası gbi duruyor vücudu 😂 hiç öyle yapmazdı şu aralar yapıyor. Süt tazyikli mi geliyor acaba bilemedm
iremco kirikkalp ayakları ile de karnımı tekmeliyor anlayamadım hem gülüyor hem gazı var gibi acaba meme reddi mi
kirikkalp iremco hayır meme reddi böyle bir şey değil ☺️ Oyun haline getirmiş korkulacak bir şey yok bence aynısını yaşadım
iremco ahmethamza erken olduğunu sanmıyorum doktor damaklarının sertleşmiş olduğunu söylemişti.Bazı çocuklar erken çıkarır.Ya da belirtileri şimdi başlar 6.ayda çıkarır demişti