Eser3458 Kizlar 7 Ay 12 gunluguz bugun bebegimin ilj disini gordum ve sevindim kac gundur gece uykusu yoktu agizda salya huysuzluk uykusuzluk dun bu belurtiler iyice artnisti hic uyumadi bagirdi surekli ve bugun ilk disimiz cikri sizinle paylasmak istedim😊😊
Gokceninannesiiyim Eser3458 maaşallah biz de 7ay 18 günlük çıkardık şuan 8ay 10 günlük iki tane uzadı biraz bizi ısırıyor 😊
Pnarr_ Eser3458 gözünüz Aydın kızımda 6 ay 22 günlük bugün patlattı çok huzursuz sürekli ağlamaklı çok zor geçiyor bizim
Kelebek02 Eser3458 7 ayına grdı bı kaç gundur benmkı de oyle uyumuyo salyalar akıyo cok mızmız elı hep agzında acaba dısmı bılmıyorum ama bembeyaz yerlerı ıyıce kabarmıs daha ne kadar kabarcak blmıyorum bu kadar cıleye ınsallah dıstır
Anneyim_1806 Gözun aydin canim . Cidden cok guzel bi duygu . Benimde bebegim kac gundur ishal . Bugun bi baktim ki dişi patlamis ucu çikmis cok sevindim . Bizde 6ay 25günlüğüz 😊😊
Resiruh Bizde 5 ay 15 günlüguz 3 gün oncefarkettim ucu delmiş dier dişide çıkıcak sanırım çok huysuz geceleri hicnuyumuo desem yeri ağlıo odanciksada rahatlasam🤕
Eser3458 O yuzdendir canim bizimki kabarmadi sadece yerleri belliydi kirmizi da degildi beyazdi normalde nssil olmadi gerekiyo bilmiyorym ama