linalya Kizlar ben fransada yasiyorum ve soyle birsey yazmislar doktoru 1 hafta dan önce goremicem Opacité parenchymateuse pulmonaire basale bylaterale Gauche
Gonzalezz Kanka ben radyolog değilim ama üşenmedim senin için çevirdim 🌸 sol akciğerde 2tarafli opasit diyor, sanırım akiciger kisti demek istiyor .bu seni korkutmasın, küçük kistler önemsiz ve anlamsız olabiliyor, geçmiş olsun (ebeyim)
eraysen linalya opasite dediği genellikle grafilerde kadınlarda sütyeni çıkarmadığı için olan metal görüntü oluyor veya kolyeyi çıkarmıyor o görünüyor ona opasite yazıyorlar o yüzden sordum çocuk ise bilemiyorum aslında görüntü varsa atarsanız nereye demiş daha anlaşılır olabilir
Gonzalezz linalya emin değilim ama anatomi bilgimi kullanarak yorumladım . inşallah hiç birşey yoktur🌸
eraysen linalya zıbının çıt çıt yeri çıkmış olabilir dediğim gibi genellikle opasite dediği metal görüntü oluyor yani parlaklık radyolog değilim ama sağlıkçıyım genelde hastalarımız da opasite dediğinde ya kopça ya kolye yada daha önce geçirdiği ameliyatın platini görünüyordu