Melihaa Yarın aşımız var ve ben biraz tedirginim ikinci ay aşısı biraz sıkıntılı diye duymuştum şöyle yap dediğiniz bir şey var mı neyle karşılaşıcam bilmiyorum ateş ağrı oluyo mu ??
Lolita Melihaa biz atlattik sukur ateş olmadı yalnızca 2 gün çok huzursuzdu aşıdan geldiğimiz gibi Minafen die bir ağrı kesici önerdi doktorum 1 çay kaşığı onu verdim uyudu yavrum.
Shrafra Melihaa ben aşıya gitmeden önce calpol verdim sonra ne ateşi çıktı ne huzursuzluğu vardı sakindi gülüyodu bile .
Happyhan Melihaa ben yaptrdim hafif 2.gun bi ates yapti ama cok hzursuz oldu iki bacagina bi omzuna yapiliyo asidan sonra oglum hep korktu 15 gun surdu korkusu
CidemNisa Melihaa şimdiki aşılar çok ateş yaomıyor diye duydum bizde yaptırdık hiç bir sıkıntı olmadı şükürler olsun sizdede olmaz inşallah
Frida Merhaba biz Perşembe günü yaptırdık aşısını ateş vs olmadı hafif bir huzursuzluk oldu ama o da kısa sürede geçti. Iğne yapılırken ağladı biraz meme emince sustu 😊
Kayramom Bizde cuma gunu yaptırdık ates yapmadı canim sadece bacagindaki asi yeri hafif sisti o kadar onun disinda problem olmadi 🤗
deletedmom4842 Melihaa Ben hiç duymadım bu dediğinizi çünkü o kadar abartılacak derece de bir şey söz konusu değil hafif ateşi çıkar belki huysuzluk yapar onu da calpol vererek geçirirsiniz.
Aliim Melihaa bizim hemsiremiz gelmeden bu gün önce yıka ve 20 dj önce capol ağrı kesici şurup ver demiş bizim 5 gün sonra 2.au aşımız ins sıkıntı olmaz hepimiz için