Minikbiiranne Kızlar diş apse yapınca üstüne basınca ağrı acı olur mu ne yenirse ağrı yapar mı ve nasıl geçer iltihabı geçince üstüne basınca olan acı ve ağrısı da geçer mi
durukusunannesi_ Minikbiiranne apseli dişin üstüne basınca ağrır tabi ki apsenin inmesi için antibiyotik kullanmak gerekiyor ama bu hale gelen dişteki sorun tekrarlar ya kanal tedavisi yaptıracaksınız ya da çekim ama önce ilaç
aylizinannesiiii Minikbiiranne yapmaz mı canım çıkıyordu antibiyotik içtim bir hafta sonunda gittim çektirdim kurtuldum ağlıyordum her gece iltihaptan apseden çorbadan başka bişey içemiyordum
gozleri_deniz1 Minikbiiranne sarımsak kürü yapabilirsiniz antibiyotik niyetine 1 diş sarımsak ince doğrayın 1 tatlı kaşığı bal 3 4 damla limon yutun instagram hastalanmayancocuk sayfasına bakabilirsiniz
aylizinannesiiii Minikbiiranne antibiyotik içince geçiyor ama bir hafta sonra tekrar başlıyor ya kanal ya çekim diyor doktor benim ki kanalla imkansızdı çekti kurtuldum yoksa antibiyotik sürekli sürekli geçmiyor bir kere apselendiğinde
Minikbiiranne aylizinannesiiii teşekkür ederim hemen gideceğim senin içten de diş etin şişiyor kızarıyor muydu