zulfuqarsmom merhaba bebeğim 3 ay 24 gunluk.kafa sekli kavuna benziyor kafasinin arkasi duzlesmis.nasil duzelte bilirim bir fikri olan varmi? ortopedik yastik bille kullandik
Duha2019 zulfuqarsmom hemen doktora götür derim ben geçen araştırdım şekil bızuklıkları için kask veriyorlar sonra hemen doktora götürdüm çok şükür bir şey çıkmadı işallah sizde bir sorun çıkmaz
zulfuqarsmom Duha2019 ben azerbaycanda yasiyorum.nahcivanda.burada kask yok.net biliyorum.baska ne yapa bilirim acaba??? doktor size sebebini soyledimi?? neden oyle olmus???
zulfuqarsmom kivirciginannesi yok hayir.bebeği daha cok arkasi uste yatirdiğim icin kafasinin arkasi duz oldu kafa sekli uzun oldu.simdi onu nasil duzelte bilirim sormak istiyorum
asocialmom zulfuqarsmom çok basit canım yan yatıracaksın yan yatış yastığı al daha küçükmüş düzelir 6 aylık olmadan yan yatmaya alıştır sırt üstü yatırma
zulfuqarsmom insallah yaaa cok tedirgin oluyorum ya duzelmezse diye. cocuk hic yan yatmiyor ki, yan yatiriyorum hemen kafasini ceviriyor