onefinemom 2 ay 2 günlüğüz, bebişim kucağımdayken kafasını kaldırıyor etrafa bakınmak için, emzirme yastığının ortasına yatırdığımda da kafasını kaldırıyor ama karın üstü yatırınca kaldırmıyor kafasını asla. Sizinkiler ne zaman başladı? 🥺
hazili onefinemom benimki de ayni desteksiz yere koyunca suratiyla yeri opuyo resmen cok nadir kaldiriyo kafayi zorda kalirsa hahah 😂 bekliyim burda ben de
balmom59 onefinemom onefinemom Ay aynısı yemin ederim 2.5 aylık hiç sevmiyor😅 sırf yapmamak için emeklemeye yada yürümeye başlayacak😅
-Livasmom- onefinemom 3. Ay bitimine dogru yapar benimki 4 aylik yuz ustu sevmiyor pek kaslari gelissin diye yatiriyorum ama kiziyor 😁
milav onefinemom dikkatini çekecek sesler çikarabilirsiniz ayna gosterebilirsiniz, cok zorlaniyorsa gogsunu destekleyecek yastik koyabilirsiniz
onefinemom hazili bizimki bacakları ile bu işten kurtulabileceği kanaatinde, onları hareket ettiriyor ileri geri. başını kaldırmamak için yürüyecek çocuğum 🥲
Keremlihayat Benim oğlum da 3 aylikken bile düzgün yapamıyor kafasını gömüyordu yere, 4 veya 4 buçuk aylık iken düzgünce başını kaldırabilmeye başladı karın üstünde.
dugme onefinemom her bebek bir.opmuyor.gelisim açısından bizimki çok seviyor mesela bırak tumgun öyle durur ve başını,vücudunu çok erken tuttu hatta doktorumuz 4. Ayda yavaş yavaş oturtmaya başla ve ek gıdaya başla demişti (ben yapmadım 😂) ama arkadaşımın bebeği bizden 1 ay küçük o 3 aylık olmuştu hala tam anlamıyla kafasını tutamiyordu ama şimdi maşallahı var normal yani battaniyenin üstüne koy evde gezdir en.ideali o yüzüstü yatırıp önüne şuyu. İçine oyuncak koy belki dikkatini çeker