aysenurcl Kızlar oğlum 18 aylık memeden kesmek istiyorum artık çünkü eziyete dönüşmeye başladı. Nasıl başardınız nasıl bi yol izlediniz, yoksa daha erken midir sizce ?
Ummugunes aysenurcl nane yağı önerdi doktorumuz gerçekten etkili şuan sadece gece sorun yaşıyoruz inşallah onuda unutur🥹
gvnsmy aysenurcl benim sana tavsiyem hiç böyle şeyler sürme bebeğinle meme arasında güçlü bir bağ var onu tiksindirecek kesme gündüzleri emziriyorsan azalt sonra bir gece verme ağlayacak isteyecek sabırlı ol devam sütü verebilirsin ikinci gece yine uyanacak ama azalacak isteği sen sabırlı kararlı ol yeter
gvnsmy aysenurcl 18 aylıktık bana artık eziyetti geceleri uyku uyuyamıyordum gündüzler kestim önce gece verdim ama eskisi kadar değil su verdim süt teklif ettim sonra kesme zamanı geldi ilk gece çok ağladı babasını istedi o sakladı beşikte uyuttu ikinci gece yine istedi bir defa verdim sonra su süt teklif ettim içti ama şunu unutma her çocuk kendine özeldir farklılık göstere bilir
aysenurcl Ummugunes ayyy nane yağını mı sürüyorsunuz oraya ? Acı değil mi yakmıyor mu acaba ağzını. ? Ya aslında çalışıyorum gündüzleri sorun yok yani annem öyle söylüyor ama akşam ve gece inanılmaz yoruyor beni artık
Minigim38 aysenurcl benimki 20 aylikti hiç kestim gün boyu gece boyu emerdi çok emdigi için dis çürüğü olmuştu düşünün küçük parça aldım cok az suyla erittim sürdüm egg olmus bak dedim emmek istedi emdi egg kötü kötü dedi bi daha hiç yaklaşmadı hala arada meme diye geliyor ama egg olmus diyorum eline kraker meyve vs veriyorum unutuyor
incihanim_ Benim kuzum da 18 aylık emziği kestigimden beri baya düştü memeye bende kıyamıyorum şuan kesmeye istiyor çünkü özellikle uykuya gecerken 🥹🥹
aysenurcl gvnsmy gündüzleri zaten vermiyorum çalışıyorum. Annem 1 2 defa meme diyor sonra unutuyor diyor ama evde olduğum zamanlar sürekli tutturuyor meme meme diye
aysenurcl gvnsmy suyla asla kandıramıyorum kanmıyor biberona. Önceden kanıyordu ama şimdi asla inat ediyor kıyametleri koparıyor meme diyee