Mavisim Kizlar 3 gun once kurtaj oldum ilk gun hafif kanamam oldu kesildi ondan sonra iki gundur hic yok ama bugun sabahtandir acayip kasik ve sirt agrisi cekiyorum basina gelen varmi?
Deletedmom117 Mavisim benim göğüslerimde şişme olmuştu dolmuştu süt sağıp boşaltmak gerekiyomuş bilmediğim için yapmamıştım narkozdan diye düşünmüştüm sonradan öğrenmiştim dolduğunu. Ama kürtajdan sonra benim ağeım olmadı dediğin bölgelerde
FeriDeniz Mavisim geçmiş olsun. Doktor ağrı kesici vermedi mi? Bi haftaya kadar ağrı normal diye biliyorum.
Dildeniz Mavisim normal bi durum hatta bir kaç gün bile sürebilir ben hergün ağrı kesici alıyordum o kadar çok ağrım oluyordu geçer merak etmeyin geçmiş olsun
NisammM Mavisim bende kurtaj oldum da ilac vermislerdi bi iki yatip dinlenmistim bigun karin agrim olmustu sadece gecmis olsun bu arada
Kaderrrrr Dildeniz bende cümartesi günü kürtaj oldum bebeğim gelişmemiş ve ölmüş karnımda bozulmaya başlamış 7 hafta 2 günlüktü o gün çok az kanamam olmustu lekelenme gibi 2 gün oldu olalı ama kanamam yok çok az pembe lekelenme var normal mi acaba Cumartesi gidicem kontrole
Shylkyc Mavisim ilk bir hafta kanama ve ağrı normal. Tabi dayanılmayacak drecedeyse bir görüşün doktorunuzla. Benim 10 gün kadr adet sancısı gibi ağrılarım olmuştu.
Dildeniz Kaderrrrr yani öyle aman aman bi kanamam olmadı ilk gün hariç leke leke uzun sürmüştü ama yani 10 gün filan bence normal çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu kez Sağlıklı bi bebek🙏
Dildeniz Kaderrrrr amin cümlemizinkine ozman acele etmeyin zaten küçükmüş bebek tabi hemen düşünmüyorsanız biraz ara verebilirsiniz
Kaderrrrr Dildeniz yok valla düşünmüyorum 1 sene içinde hem kürtaj hemde normal doğum yaptım bünye kaldırmaz zaten oğlum büyüsün kurtarsın kendini ondan sonra kısmetse