egeninanns Kızım 3040 gram doğdu 9. Ayda 8 kiloydu bugün 1 yaş aşısına gittik 7200 çıktı boy 71 cm . Aslında yemesi güzel emmesi güzel ama alt sınıra yakın dendi kilosuna . Sizlerde durum ne normale döner mi acaba
Kadifemsii egeninanns sıcaklardandır aldığı kalori yaktığından azdır o yüzden kilo almamış hatta vermiştir . Kilo gerilemesi yaşamadık ama aylarca iyi yemesine rağmen aynı kiloda kaldığı oldu . Doktorumuz normal dedi değerler iyiydi fazla haretliydi ve yediğinden fazlasını yakıyordu
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala egeninanns benim kızım da bir yaş aşısına gittiğimizde 7 kusur çıktı. Emmesi, yemesi gayet iyi. Kilosu az Evet ama ben hiç hemşirelerin ağzından “kilosu az” diye bir laf duymadım🤷🏼♀️
maygirl egeninanns sicaktandir yediginden fazla kalori harciyodur..ayrica 1 yas itibari ile belli bi döneme kadr cok zor kilo aldiklari bi zamana giriyor bebekler bi sure daha kilosu sabit kalacaktr endiselenmeyin haken kilo almiyor diye yani
Cisemcagan17 Kadifemsii konunun dışında ama bnm bebegim 1 yaş 15 günlük hala aşıya cagirmadilar birde 1 yaş kontrolune goturdunuz mu bizim dr bi sknti olmazsa getrmenize gerek yok dedi
egeninanns Kadifemsii evet aşırı hareketliler maşallah 🤍 ama anne olarak biraz kalbim kırılıyor böyle bakamıyormuşum gibi hissediyorum
clsknu Bende bu sabah baktırdım kilosuna 7.200 dedi doktor . Benim kızımda hiç kilo alamıyor . Aynı sabit duruyor kilosu nedense .
egeninanns NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya bizde bi doktora mı götürsek diye düşündük öyle dedikleri için
Kadifemsii Cisemcagan17 1 yaş kontrolünde değerlerine bakılıyor eğer baktırdıysanız gerek yok . Her sağlık ocağı aramıyor maalesef ama 1 yaşında aşısı var geç kalmış sayılmazsınız siz götürün
egeninanns Adenmoms68 oğlum 1 yaştan 3 yaşa kadar sadece 1 kilo aldı 🥹ama yaş kilosu 11 e yakındı onda hiç dert etmemiştim normal gelmişti bana
Cisemcagan17 Mree hiç bilgi verilmedi bana bu zamana kadar hiç yaptrmadm yani simdi yaptrsam bi sknti olmaz heralde
Mree Cisemcagan17 hiç özel aşı yapılmadı mı? Rotavirüs vs? Bunları dilerseniz doktorunuza sorun çünkü rota 3.ayda ilk dozu yapılıyordu. Devletin yaptığı aşılar içinde sağlık ocağına mutlaka sorun. Çünkü 1 yaş aşıları var