cennet3534 Ne yapmam gerekiyor acil taklit verin çok iştahlıyım doymak bilmiyorum doğum yapalı 4ay22hün oldu baya kilo aldım yardım edin kızlar en hızlı nasıl kilo verebilirim
havuctarator cennet3534 doğru yaparsan aralıklı oruç çok işe yarıyor ben 12 kg vermiştim şimdi tekrar hamileyim doğurunca başlıycam, uygulaması var aralıklı oruç diye baya iyi oluyor
gurayinannesi cennet3534 aynı durumdayız maalesef gittikçe kendimden soğuyorum doğum kilomu vermeyi bırak üstüne bile çıkmış olabilirim ne yapcaz🥺
havuctarator Sesimgeliyomuuu belirli saat aralıkların da kalorili hiç bişey yemiyorsun içmiyorsun gece uykusu da dahil bu saatlere, belirli aralıklarla da yiyorsun mesela akşam 6 da yemeği kesiyorsun şekerli içeçek tüketmiyosun sabah 10 kadar 11 kadar o saatleri kendine göre ayarlayabiliyosun internetten bakarsan daha güzel anlatılmıştır
mihri11 Benim kızımda 4 ay 25 günlük, 5 gündür diyetteyim şekeri abur cubur gibi şeyleri yemiyorum sağlıklı besleneyim dedim ama sütümün azaldığını hissediyorum. Nasıl yapıcam bakalım bi veremedim şu doğum kilosunu