eyleminho Merhabalar izmir’de önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mıdır memnun kaldığınız güvenebildiğiniz bir doktor 🙏🏻
denden90 eyleminho tuna gül 🫶 aşırı aşırı memnunum instagram hesabı tunimu daha önce böyle bir doktorla karsılasmadım.
denden90 denden90 eyleminho mehmet yan’a da gittim kesinlikle tuna gül diyorum.farkı anlayacaksınız gidince.
nuroner eyleminho Gülcan Çelik 🌸 çok harika google yorumlarını okuyabilirsiniz gece gündüz arasam açar telefonu
dilancitak35 ben de mehmet yan ı duymuştum çok, 1 hafta önce gittim, çok memnun kaldım. çocuklara yaklaşımı, sakin sakin anlatması, telefonunu istedim verdi hemen mesela, öneririm.
dilancitak35 denden90 bunu neye göre söylediniz anlamadım ben tuna hanıma hiç gitmedim ikisini kıyaslayamam ama bu zamana kadar özel hastaneler içinde gittiğim en iyi doktor mehmet beydi. tuna hanım muayeneci sanırım, bence ikisini kıyaslama çok doğru değl çünkü medicanada doktor bey istediği kadar vakit ayıramıyor. zaten bundan şikayetçi olduğundan ayrılacağını söyledi.
denden90 arenn23 bir kere medicana da sıra beklemekten o kalabalıga girmekten bıttım.öncelikle onu soyleyebilirim öuaneler 20-25 dk suruyor cocugun heryerine bakılıyor.bütünsel ilerliyor.ayrıca gittiğimizde 1 gun emzirme egitimi verildi bize ücretsiz olarak.meme reddi vardı ve hergun gel deneyelim burada bu işi çözecegiz dedi.heran foktora ulasabiliyorum.onceki ay ve sonraki ay değerlendirilmesi yapılıyor ve tuna hanım gercekten kendi cocuguymus gibi davranıyor.ve kadın doktor gercekten cok fark ediyor bence cocuk doktoru kesinlikle anne olmalı.ayrıca annelerle de özel olarak ilgileniyor. O bagı hissediyorsunuz.kimselere değişmem kendisini🧿
dilancitak35 denden90 ben gittim hastaneye, mehmet beye de gittim, çok memnun kaldım, sadece size de söylediğim gibi hastanedeki bir hekimi muayene hekimi ile karşılaştırmal bence yanlış, çünkü aynı süreye sahip değiller ve bence mehmet bey özel hastaneler içinde gittiğim en iyi hekimdi.