sscan40 Bebeğim 5,5 aylık kakası jel gibi sünen katı bir şey. Kabızlık bu mu acaba? 7 günün sonunda yaptı hatta baya huzursuz. Kakası da baya kokuyor sadece anne sütü alıyor oysa🥹🥹
zeynepozkar sscan40 bu anlattıklarınız kabızlık değil bebeğin sadece anne sütü alıyorsa kabız olmaz zaten 10 gün bile yapmada olmaz .. herhangi bir rahatsızlığı var mı birde doktora götürmeden alerji bu deyip süt ürünler yemeyi kesmemelisin bence
sscan40 Anatotales Evet jöle gibi mukus az da olsa hep olurdu ama bu hepten jel yani sıvılık hiç yok. Dağılmıyor. İçinde beyaz noktalar var 2 gündür aynı şekilde yaptı
Anatotales sscan40 kaka tahlili verin bence belirli bir seviyeye kadar mukus normal kabul ediliyor ama sanırım bu biraz fazla. Maflor plus damla var bağırsak düzenleyici 5 damla veriyorsunuz günde onu verebilirsiniz
sscan40 Anatotales Evet biogai kullanıyorduk bir süre vermedim böyle 7-8 gün sonunda yaptı bu şekilde. Sabah yine yaptı aynısı. Kaka tahlili vermiştik böyle değildi o zamanlar ama bir sıkıntı görülmemişti. Çok olmadı 1 ay kadar önce. Acaba alerji belirtisi mi
Anatotales sscan40 o da mümkün bio gaia içinde yumurta akı var diye biliyorum belki o mu tetikledi ki
sscan40 zeynepozkar canım sürekli doktordayız tahliller temiz. Kan almıyorlar minik diye.aşırı gaz, mukuslu kaka hafif kızarıklıklar var. Doktor deneme yanılma ile süt ürünlerini keselim dedi kestim iyiye de gidiyordu sanki ama hala kesinleşmedi
zeynepozkar sscan40 Haklısın deneme ile bulabilirsin küçük olunca kan tahlili de doğru sonuç vermiyor zaten .. Allah yardımcın olsun
Beyzaveduru Emziriyorsanız abur çubur cips vs yiyince oluyor genelde. Kan yoksa korkulacak değildir inşallah
sscan40 Beyzaveduru Sadece bayrama denk geldi fazla et yedik haliyle onun dışında abır cubur hiç yemedim
Beyzaveduru sscan40 etten olmaz sanmıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varsa grip balgam gibi kakasıyla da atmış olabilir
sscan40 Beyzaveduru peki öyle bir şey olsa anlamaz mıyım? Yani grip vs olmadı hiç. Anlaşılmayabilir mi