isminivermekistemeyenizleyici Daha önce kullandığım hesaptan birden bire çıkış yapıldı ve onaylayamadm. Bu hesabı açmak zorunda kaldım o hesabıma tekrar giriş yapmak istiyorum bu hesabı kapatıp. Nasıl yapabilirim
Ozooo isminivermekistemeyenizleyici merhaba annemiz o hesabınıza numara ile mi kayıt olmuştunuz 🌸 Eğer numarayla kayıt olduysanız daha fazla kısmından numaranızı girerek kod ile birlikte tekrar giriş yapabilirsiniz aynı şekil e posta ile kayıtlıysanız e postanızı girerek kod şeklinde tekrar giriş yapabilirsiniz 🙏🏻
gamzekuzeyege Şifremi unuttum dersen o hesap komple kapanmadıysa kod gelir hesabın çıkar giriş yaparsın ama kayıtlıysa kapanmadıysa kapandıysa o hesap çıkmaz diye biliyorum
isminivermekistemeyenizleyici Ozooo e posta ile kayıt olmuştum kaç kez onaylamaya çalıştım ama hep hata verdi bu hesabımı numara ile onaylattım şimdi e posta ile denicem
isminivermekistemeyenizleyici Ozooo denedim giriş sayfasında direk telefon numarası için klavyede sayılar çıkıyor yani e posta yazamıyorum
isminivermekistemeyenizleyici Ozooo işte olmuyor e posta yazıcam yazı klavyesi çıkmıyor çıkış yaptığım an giriş yapa basıyorum telefon numarası klavyesi çıkıyor