Mehtaparas Kızlar bebeğim 2,5 aylık dili hep beyaz ben önce mama sandım ama beslenmediği zamanlardada o şekilde arkadaşım pulcuk oluşmuş karbonatlı su ile temizle dedi başına gelen bilgisi olan varmı
kucukelifyade Mehtaparas bende de oldu canım biberon yalancı meme veya senin memen içinde geçerliler 1 kaşık karbonat koyup sıcak suya bas hepsini göğüsünüde sil bebeğinin ağzınızda sil karbonatlı su ile emzirme den göğsünü temizlersin. Ben 3 gündür yapıyorum çok azaldı
Mucizemsinsenn Mehtaparas benimde 2.5 aylıkken oldu günde 3 kere karbonatlı suyla diline hafifçe bastırarak sildim özellikle beslendikten sonra yapıyordum ki hem süt kalıntısı kalmasın hemde ağzında karbonatlı suyun temizliği kalsın diye geçti
Derin17 Pamukçuk olmuştur her bebişte oluyor, karbonatlı suyu doktorumuz da söylemişti, hatta düzenli olarak gazlı beze batırıp silin demişti
Mehtaparas kucukelifyade tamam tşk ederim ne sıklıkta sileyim dilini ağzını doktorumuzda yazmış şimdi o şekilde yapın diye. Kaynar suya basıp dezenfekte ediyordum içine karbonatta atayım
kucukelifyade Mehtaparas göğsümü sabah akşam siliyorum. Bebeğimin ağzını da her pamucuk gördüğümde. Çünkü canını yakıyor dediler ve memesini engelliyor