cemile161_ cikolataliekmek canım merhaba şey sorcaktim senin bebeginde bingildagin orda çukurluk yada kabarıklık varmi
cikolataliekmek cemile161_ bingildagin on tarafında bingildakla bir tumsek var hafif şekilde, bağlantısı yok ama doktor yapısal dedi
030824 Benim oğlum 6 aylık baş çevresi 42 bucuk santim boyu ve kilosu uyumlu doktor bıngıldak kapanmış dedi ama benim elime boşluk geliyor inşallah bebeklerimiz sağlıkla büyüsün
zeyneppyagmur Merhabalar benim kızıminda kafasına küçük dediler sağlık ocağında ama ben fazla önemsemedim şimdi de için için düşünüyorum doğumda 32 idi şuan 3 aylık 38 cm orantılı degilmi sizcede ya sonuçta 3 ayda 6 cm büyümüş 😔
cikolataliekmek zeyneppyagmur Yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay , 2 Ser cm büyümesi gerekiyordu, sonraki 3 ay 1 cm ve 12 aya kadar 0.5 cm. Bu ölçme göre normal görünüyor ama tabiki siz yine de takip eden bir çocuk doktorunuz varsa danışın 🙏🏻
cemile161_ cikolataliekmek canım instagramin varmı ordan atayım bı bak istersen sizindemi öle aklıma çok takildi