nadidelifora cemile161_ kız bebeğim 10 ay10 günlük 43.5 cm. Yüzde yirmibes persentilde. Kendi içinde düzenli büyüyor. Gelişimde bir sorunu yok çok şükür. Vücuduyla orantılı. Genetik olduğunu söyledi doktorumuz.
OrdekYavrusu Gul-42 kız mı oğlan mı acaba, baş çevresini çok kafama takıyorum ben. Nerdeyse her gün ölçüyorum büyümüş mü diye
Gul-42 OrdekYavrusu erkek bızımkı dogumdan once buyuktu dogdu kucuk dedı sonra bana baktı babasına baktı normal dedı
dunyam2 OrdekYavrusu cerosk merhaba bebeğim 4 aylık olacak kafa yapısı 43 cm bizede büyük denildi sürekli kontrol edin dedi sizin 4 aylık iken kaç cmdi
OrdekYavrusu Gul-42 bizimki de 7.5 aylık 43 cm şuan, buradaki doktor hiçbir açıklama yapmıyor. Eşimin kafası çok büyük değil belki ona çekmiştir diye düşünmek istiyorum ama korkmuyor da değilim
Gul-42 OrdekYavrusu yok korkma normal bızımkıne once buyuk sonra kucuk dedı ıste benle esıme baktı bol bol saglı sollu arkalı yatır
Nurrelaam OrdekYavrusu bizim de öyle 7.5 aylık 43 cm bıngıldak açıksa korkma demişti doktor her ay yarım santimde olsa büyüyor çok şükür
OrdekYavrusu Gul-42 kendisi yan ve yüzüstü yatmaya başladı bu aralar. Ya inşallah hiçbir sıkıntı olmaz bebişlerimizde
Nurrelaam OrdekYavrusu aşkım her ay sürekli 1 cm büyüde koca kafalı olur 😃 çocuğun sağlıklı mı bi sıkıntısı gözüküyor mu ? Sağlıklıysa varsın böyle olsun sıkma canını
cerosk Oğlum 2 aylık 41,5tu. Bana da büyük geliyordu korkuyordum mesela. Ama doktor normal yapısal dedi çoğu bebekten büyük ama yine sınırlar içerisinde demişti..
OrdekYavrusu Nurrelaam başı da büyüsün boyu da uzasın kilo da alsın, emeklesin yürüsün koşsun… jaxjhahsj ya of çok takıyorum kafama cidden Zihinsel hiçbir sorun görünmüyor açıkçası şükür ❤️
Nurrelaam OrdekYavrusu Şuan mutlu olun çok sağlıklı bir bebek diye Allah’a şükür edin babası veya sizin de başınız küçükse genetik olabilir ❤️