Aycatrkn Merhabalar evde paketleme işi buldum instegram sayfası (kurumsal_paketleme_hizmetleri) daha önce denk geleniniz var mı doğruluk payı nedir dolandırıcı olabilirler mi ilk başta 650 TL kapora, ücreti istiyorlar
asrinhatasi Aycatrkn normalde onların sana para vermesi lazımken neden siz onlara para veresiniz ki. Ben de dolandırıcı diyenlerdenim.
Aycatrkn myarenb çok inandırıcı bir sayfa bir sürü yorumu var gerçek bilmiyorum ihtiyaç da var denemek istiyorum açıkçası
Twin_mom Aycatrkn o yorumları kendileri yaptırıyorlar. Uygulamalar var oraya para verip yorum yaptırıyorlar. Biliyorum çünkü bizimde işletme hesabımız var acaba takipçi satın alsak mı diye bakarken orda takipçi yorum artı beğeni vs diye alıyorsun.
Aycatrkn SweetMom__ bu sayfaya bakmişmiydiniz ay inanmak istiyorum ama dolandirix olma ihtimali çok yüksek işte
Aycatrkn asrinhatasi ürün gönderildikleri için hukuki bir belge olsun diyeymiş sözde daha sonra iade ediliyormuş tek seferlik diyor
kahvepres Aycatrkn dolandrcı bunlar kız bizim müdrn eşide başvrmştu kadn tüm bilglrnide vermşti sakn inanma 650 liranı gectim bilgilernle herşeyi ederler
Ardenaden Aycatrkn sayfayi bilmiorm ama.benzer sey komsumun basına geldi .ayrica esimin anneis bi ara evde havlu ipligi temizliyordu obkr kendisi getirip habluzuyu birskio gdior ustne para veriyorlsrdi.halamda bi aravide gecirme isi yapiordu yine ayni sekilde onlr.malzemeyi birakip is bitince lara veriyordu.bunlr dolandirici.bi arkdsmda yazdi boyle bi yere snra sen doalndiricisn diye yazdi gulucik.atip.engellediler
kahvepres Aycatrkn onu hatrlmyrm cnm ama zaten bu sayfa olsun diğeri olsun hepsi aynı tezgahtan dolndrclk yapıyor karar sizin😊
BurcuKucuk Aycatrkn siz normal bir işe girdiğiniz için, onlara çalışıp para kazandıracağınız için para ödüyor musunuz?
Aycatrkn SweetMom__ yok kız şimdi iban bilgisi attı kurumsal şirketiz diyor iban şahısın üzerine gondermiycem. bı ihtimal diye sizlere sorayım dedim
Seyma2534 Aycatrkn dolandırıcı canım bizde 3 yıl önce öyle dolandırıldık o zaman 100 tl yatırmıştık sonra engellediler