kubrabilinmez Oğlum iki aylık hala gazı ve sancısı hafiflemedi. Sancıyla uyanıyor 🥹Önerileriniz var mı ? Gaz ilacı, acı elma yağı hariç
alyaskc Merhabalar bizde iki aylık olduk ben nurse hearweys damla kullanıyorum işe yarıyor içeriği en temiz damla diye tercih etmiştim birde her alt değiştirmede gaz masajı her emzirme sonrası sırtına vurarak gaz çıkarma yapmaya özen gösterin ❤️🙏
kubrabilinmez alyaskc alt değişimini uyandığı zaman yapıyorum sonra beslenmeye geçiyoruz bu yüzden alt değişiminde aç olduğu için çok ağlıyor sizinde rutininiz böyle mi ☺️
filizmom alyaskc her alt değişiminde masajı yağ ya da kremle mi yapıyorsunuz. Onlar olmadan eller kaymıyor zor oluyor sanki. Body üstünden mi yapıyorsunuz ya da? Bize de lazım da 😢
neslihanada Bol bol gaz masajı kesinlikle kolik müzik süt ürünleri yememek emziriyorsan karpuz kavun soğuk içecekeler vs içme gaz yapar birde sıcak havlu ısıtıp karnına koymak geçiriyor
kubrabilinmez filizmom ben mustela yağını kullanıyorum cildine yapıyorum sizde cildine yapın saat yönüne doğru yuvarlak daireler