Zeynepp15 Kızlar ünitenin boyaları attı bunlar boyanır mı küçük bi fırça ile yani nasıl bir boya olmalı bilgisi olan varmı başına gelen
coraplarheptek Zeynepp15 önce zimparalayin diğer türlü boya tutmaz ve soyulmalardan ötürü dengesiz durabilir
lilac Zeynepp15 her yüzeyde kullanabileceğiniz ve hızlı kuruyan boyalar var. Önce zımpara yapıp sonra o boyalarla boyayabilirsiniz. İsterseniz de üzerine vernik atarsınız mis gibi olur.👌
Zeynepp15 coraplarheptek anladım canm teşekkürler denicem bi bulabilirsem ne boyası olacağını yani renkte sıkıntı tam bire bire bulamam herhalde
Zeynepp15 Pastaneusuluislakkek 4 senelik 2 çocuk var oturma odanın misafir odasındaki konsol sağlam duruyor çok girilmediği için burası çok kullanıyor artık kalitelimi değilde yoksa çocuklar sürekli oynacak vura vura mı oldu bilmiyorum kendi kendine attığıda oldu yanlış görünüş olarak kurtarabilirsem kurtarıcam olmazsa yeni alınacak ark üstüde aynı model üstünde hiç birşey yok bi altları böle
Pastaneusuluislakkek Zeynepp15 geçmiş olsun. Olmadı bir ustadan fiyat alın bir de yeni satın almak için fiyat alıp karşılaştırın. Siz yapacak olsanız iyice kötü hale gelebilir sanki
Zeynepp15 Pastaneusuluislakkek hiç aklıma gelmemişti ustaya danışmak çok teşekkürler bide öle denerim sağolun 🙏💕
Zeynepp15 Melike_ikra trendyoldan baktım ama renk olarak bire bire rengi olmuck diye korkuyorum sırıtır diye bulamadım bi rengini