mfmoms Kızlar 1 aylık oğlumda araştırmalara göre öğrendiğim sakral gamze olduğunu öğrendim bir sakıncası var mı?
NewMomm1 mfmoms şimdi baktım internetten bir doktora danışın post üste çıksın diye yazıyorum belki olan anneler görür yazar
yahehe6 mfmoms sakral Gamze poponun üstünde oluşan bir delik benim bebeğimdede var doktora gösterdim içinde sıvı gelmediği sürece hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür bizimkisinin minnacık bir şey zaten
seheeeeer1 marilynpelo 25 yaşındayım bende ablamda abimde hepimizde var bir sorun teşkil ediyor muymuş ki korktum şimdide
mfmoms yahehe6 ben sıvıya dikkat etmedim ama kalça ultrason günümüze de zaman olduğu için ister istemez canım sıkılıyor yarın gidince bir göstereyim yine
yahehe6 mfmoms bir şey olmaz korkmayın bende çok korkmuştum o delikten sıvı gelirse omurilikte sıkıntı var demekmiş
mfmoms yahehe6 yahehe6 inanın hiç dikkat etmedim doktorlar da illaki doğduğunda farketmiştir ama uyarmadilar beni dediğim gibi yarın gidicem göstereyim bende ona göre bundan sonra daha dikkatli olurum yorum için ayrıca teşekkür ederim ❤️
Anneumudu mfmoms oğlumda vardı aylık kontrollerinde doktoru sğrekli kontrol etti bi sıkıntı olmadı çok şükür 😃
lohusaserbeti mfmoms kalça ultrasonu ile beraber o bölgeye de ultrason yapılıyor ve genelde sorun çıkmıyor
mfmoms seheeeeer1 sordum doktora ultrason için gün verdi gittiğimde yorumu unutmazsam güncellerim muhakkak ama, öyle birşey olmuş olsa bu yaşınıza kadar anlaşılırdi diye düşünüyorum sizin adınıza.