Sahreyldrm Cnprtk valla ben bir aylıkken başladım her seferinde olmasa da gece uykusunda çoğu zaman öyle uyutuyorum ama yastıkla değil minder koyuyorum onun üzerine yatırıyorum hem ona rahat oluyor hem bana
Dygktk Bende 2 aylık tan beri sallıyorum ama yavaş yavaş kafası çok sallanmaması lazım. Bütün bedenini sallayacak şekilde sallayın.
Cnprtk Dygktk beline zarar vermez değil mi çünkü yastık normalde şimdi olmaması lazm bilemedm buraya sorim dedm
Dygktk Cnprtk Ben sallıyorum herhangi bir sorun olmadı tabiki uyur uyumaz yerine alın çok uzun süre ayağınızda kalmasın.
Cnprtk Dygktk ben deniyorum yeni yeni ama ayakta sallamasa uyumuyo kucağımda uyuyo 😕 alışır heralde zamanla
YankiArin Cnprtk salla ama direk bacağına koyma altına önce battaniye falan ser dizlerin sert sert acıtır yazık. Hem vücudu dengelenmiş olur kafası aşağıda falan kalmaz
SemaOzal Sallama haricinde dümdüz yatağa mı yatırıyorsunuz? Doktor bize başını biraz yüksek tutmamızı söyledi de
Meyra1 SemaOzal bende kafasını yüksekde tutuyorum çok degıl incecik bir yastığı var onunla çünkü kusuyor anlamadan. Reflüsu var bazen tükürükde boğuluyor ondan mecburen kullanıyorum