lilanasi Kızlar evden müşteri temsilciligi yapan varmı. 15 aylık kızım var ve eşime destek olmam lazım
beynun_25 lilanasi ben yaptım bir sene önce evden çalışmak çok güzel bazen bilgisayari yatağımij içinde açardım tüm gün öyle pijamamla çalışırdım
feyzaninemresi lilanasi ben başvurdum bir kere ama bebek var diye olmaz dediler telefonda konusurken arkadan bebek sesi duyulmamalıymış
beynun_25 lilanasi kariyer neti indirin orda Turkcell global Bilgi şirketi diye arama yapın çalışma şekli tercihi uzaktan remote olarak güncelleyin bu şekil başvuru yapın isterseniz.. bide çağrı merkezi uzaktan çalışma sistemi olarak bir çok ilan bulunuyor bunlara başvurun
Alya-Sena lilanasi bebeginize Bakacak biri varsa guzel olur. Bnde basvuru yaptm part time olarak. egitim icin donus bekliyorum simdi. benmde 2 yasinda kizim var buyuk kizm 12 yasnda o ilgilenecek babasi evdeyken oda idare edecek filan.
cirkinimaa Ben şuna doğum iznindeyim ekimde evden çalışacağım ama bebeğe birinin bakması gerekiyor biri olmazsa çok zor bide genelde bebeği olanlara çok iş vermiyorlar ona göre başvurular da bebeğimin bakıcısı falan var de
annesiyavrusu_ cirkinimaa biraz bahseder misiniz nasıl başvuru yapabiliriz ? Bulunduğumuz şehirden başka şehirlerle çalışabiliyor muyuz ?
Alya-Sena beynun_25 kariyerden turkcel global a basvuru yapmistm bn de sikayet varda cok olumsuz yorum vardi bende vazgectm ordan. Siz ordami calismistnz
lilanasi beynun_25 az önce indirdim başvuru yaptım bı kacina ama Turkcell e başvuru yapmadım bide şansımı ona deneyeyim hemen başvuru yapayim
feyzaninemresi beynun_25 işte malesef bebeğime başkası bakmıyor ve tam telefon geldiğinde ağlar ederse susturamazsam sikinti yasarim diye vaz gectim ben de
lilanasi Alya-Sena ama illa arkadan çocuk sesi duyulmaz mi aynı ev içinde bide hangi bölüme başvuru yaptın
Aslan2103 Alya-Sena her cagri merkezinde kotu yorum var cunku psikolojik olarak cagri merkezi yipratiyor calisanlari. Turkcell global diger cagri merkezlerine gore daha kurumsal ve buyuk bir sirket. Izmirde 2 subesi vardı benim bildigim en son imkanlari falan guzel. Ama uzaktan calisanlar icin nasil durum bilemiyorum
cirkinimaa lilanasi ben hamile olmadan önce başvurmuştum 1 sene çalıştım sonra hamile kaldım 😀 bana sormuşlardı çocuk düşünüyor musunuz diye yooo demiştim
beynun_25 lilanasi Turkcell global Bilgi şirketi yaz ona bağlı birçok birim var ben garanti bankası adına çalıştım bir sene boyunca
beynun_25 lilanasi bebeğim büyüsün tekrar bu işlere başvurcam hamile iken başvuruma dönüşler oldu ama yapamazdim şimdi de küçük yine yapamam belki nir sene sonra ancak
Alya-Sena lilanasi ben araci bir firmaya basvuru yaptm o firma yonlendiriyor. Pek ses gelmez misal ben yatak odasnda calisirim onlar salonda oynar oturur filan birde part time olacagi icin ona gore uyku saatlerini ayarlicam
beynun_25 cirkinimaa hayır ben bıraktım benim çalıştım şirket Turkcell global Bilgi şirketiudi kurumsal ve çok sevdim bir şirket. Asgari alırdım bazen şirketten bazen evden çalışırdım banka adına çalışırdım aslında benim çalışma sistemim sirketri ama eve müsade ediolardi tabi tamamen evden çalışma da vardı asgari+prim+ yemek ücreti(marketete geçerli)+ internet yada yol ücreti veriolardi.
lilanasi cirkinimaa nasıl buldunuz peki iş vereni. Ben önüme gelen 5-10 tanesine başvuru yaptım yanlış mı yapiyorum aceba