_Princesmom_ 6 ay 22 günlük bebeğim önceleri uykuları çok iyiydi yaklaşık 1 aydır istisnasız en uzun uykusu yarım saat gece ve gündüz böyle yarım saatte bi uyanıyor ve tekrar uyumuyor böyle bizim gibi olan var mi napabilirim 😥😥
zumramomm _Princesmom_ bir kaç gündür bizde oyleyiz.disten diye düşünüyorum bugün 2,uyku yaptı ikiside yarım saat Max. ve hala uyumadı. geç yatıyor gece 2kere uyaniyor emip uyuyor geri.6.5aylik
Mucizeem _Princesmom_ 7 ay 4 günlük kızım zaten doğduğundan beri uykusu çok yoktu ama son 1 aydır en fazla 20 dk uyuyor
Btlkrt54 _Princesmom_ merhaba, YouTube da uyku meleği felaket uykusu videolarından destek alabilirsiniz,bizde öyleydik ama o videolar rehber oldu.
_Princesmom_ zumramomm gece 2 kez kalkıyorsa yine iyi bizimki saat başı kalkıyor doyduğuna eminim ama niye düzenimiz böyle bozuldu anlayamıyorum 🤦🏼♀️
zumramomm _Princesmom_ bir ara benim kızimda öyleydi 5.ayinda memeyi bosaltana kadar emiyordu ve 5kere felan uyaniyordu ve o ay çok kilo alamadı.donem dönem oluyor ama hiç gündüz böyle yapmazdı ve durmuyor sürekli ayakta gezdirelim istiyor.bugun bir babasi bir ben.deli gibi damaklarini kasıyor genelde dış çıkartırken oluyor diyorlar🤷
Minomm Bizde 6 ay 9 günlüguz.. aynı tarif ettiğiniz gibi gece uykusu yarim saat bir saat .. ağlayarak gözü kapalı.. Bende napcagmi bilmiyorum