encet Bebeği 9 - 10 ay orası olan anneler bebeğiniz günde ortalama kaç çişli bez çıkarıyo bizim beslenme problemimiz var günde bir kere ancak değiştirebiliyorum bezini o da tam dolu olmuyo mecbur gece uykusuna geçeceği için değiştiriyorum
helloobitchs encet 9 aylık kızım günde 1 kere kaka yapıyor çiş çok yapıyor suyu çok seviyor sürekli su içmek istiyor mamayla besleniyoruz. günde 4 kere flan değiştiriyorum
TuubaArden encet aynı bezin uzun süre kalması ve sürekli kapalı kalması, hava almaması enfeksiyona ve vücudunun tshriş olması gibi bir Sürü soruna sebep olabilir. Bebeğim 11 aylık 4 saati geçirmiyorum asla çiş yapmış olmasa da değişirim, havalandırırım.
TuubaArden encet anladım ama her insanın vücudu aynı olmadığı gibi bebeklerimizin de aynı olmuyor. Oğlumun teni hassas olduğu için bez konusunda ekstra dikkat ediyorum. Ne olur ne olmaz siz de dikkat edin bence en azından 1 2 defa değişmiş olun gün içinde
TuubaArden @encet Çiş konusunda da bizimde arada kuru bez oluyor anne sütü ve ek gıda ile besleniyor ve su da fazlasıyla tüketiyor. Ama Havalar o kadar sıcak ki galiba yetersiz kalıyor sıvı tüketimleri