ozlemmmmmm Arkadaşlar burun ameliyatı olmak istıyorum devlette nasıl olurum estetik bozukluk var baya kaynanam olsun görümcem olsun burnumla dalga geçip duruyorlar artık kaldıramıyorum özel çok pahalı devlette olabılrmıyım yardımcı olun lütfen
deli_bir_hatun ozlemmmmmm bende düşünüyorum babamın arkadaşı Dr devlet hastanesinde ondan istiycez inşallah kırmaz.
nazlimom_ ozlemmmmmm eşim ankara şehir hastanesinde oldu estetğie girerse ğcret çıkıyor eğer sağlık sorunuysa ödemiyor bizimki nefes alamıyordu bide kemik büyümesi vardi rahat nefes alsın diyede ucunu kaldırdı doktor
deli_bir_hatun kimbumadam devlet hastanesini küçük görme hakkını nerden aldınız cahil olmasaydiniz devlettekk doktorların özel hastanedeki Doktorlar dan daha tecrübeli olduklarını bilirdiniz. Size göre paralı herşey ulaşılamaz tabi
kimbumadam deli_bir_hatun bunu mu anladın yazdığımdan bayan çok bilmiş Devlet hastanesinde estetik ne zamandır yapılıyor?
deli_bir_hatun kimbumadam kalp ameliyatı yapamiyor millet diyorsunz söylediğiniz şeylerin saçmalığı der susarım
kimbumadam deli_bir_hatun 6 ay sonraya biyopsi randevusu veriyolar ya hani Millet ameliyat günü zor alıyo estetik nalaaaka demek istedim😂 Ayrıca evet devlet hastanesinden memnun değilim Doğumu araştırmada yaptım içimden geçtiler o yüzden bence de susalım🙏🏼
Busra986532 ozlemmmmmm özele yaptrdım valla. İyi ki yaptrdım çok rahatszlık veriyordu bana. İlk 1 hafta nefes almn zor oluyor. Kışın yaptrmak lazım sıcakta ödem oluyır. Ben yazın klimadan 1 ay çıkmamıştım. Zor olmadı