Durdudilerrr
[bilinmeyen] bnm de iç dış dikişlerim var 15 gün oldu doğum yapali. Hemeroid sıkıntısı var bnde dikiş değil de 😏
Yasirin_annesi
[bilinmeyen] 1 hafta sonra falan tamamen iyileşmiştim 3 dikişim vardı zaten 😊 üzerinden 2 ay 19 gün geçti
Ozgezafer
[bilinmeyen] 40dan sonra hiçbişey kalmadı cnm rahatça dokunabiliyodum dikiş yerine falan ama daha öncesinde tuvalet resmen işkenceydi
DeryaEla
Basur çok canımı yaktı ya oyuzden ayrı bi krem almıştım.40 gün sonunda gerçekten geçti iç dikiş dış falan.ilk 15 gün sonunda muayene oldum bişey yoktu birde 40 gün sonu.dikis yerime batıconluyodum bol bol.
Zulal09
[bilinmeyen] Canım geçmiş olsun bende normal doğum yaptım 4 dikişim var 1 hafta sonra muayeneye çağırmıştı doktorum gittiğimde muayene etmek istedi korktuğum için istemedim ben iltihap kızarıklık ya da makata doğru vuran ağrın varsa önemli olabilir demişti istersen bu durumu bi doktorunla görüş 🙄
DeryaEla
[bilinmeyen] ben sırf o meme icin dktora gittim dayanamadım krem verdi.birde aktardan karışım krem yaptırdım içinde kantaron yağı ağırlıklı.öyle öyle gecti
Ozgezafer
[bilinmeyen] bende hemoroid memesi oluştu o patladı doğumda bide o dikildi düşün artık hiç oturamadım 40 gün
inismona
7-10 gün sonra düştü. O zaman rahatlamıştım. Dikişlerim varken öksürmeye hapşırmaya korkuyordum şimdi gayet rahatın 29 gün oldu Doğum yapalı
deletedmom2200
[bilinmeyen] 2 ayda tamamen acısı geçti diyebilirim canım
ozgeya
[bilinmeyen] tam anlamıyla 40 gün sonra iyileşti.bütün rahatsızlıkları vs bitti.
inismona
[bilinmeyen] yanılmıyorsam epizyotomi kısmında 3 tane vardı. Bir de yukarı tarafta çok içte (benim bile göremeyeceğim kısımda) çok ufak bir yırtık olmuştu. Oraya da tek dikiş atmıştı doktorum
inismona
[bilinmeyen] bir de ben düşene kadar hapşırığımı tuttum korkumdan. Çok tehlikeli biliyorum ama 🤷🏻♀️ Bazen meyve yerken gıcık tutardı korkumdan öksürmemek için gözümden yaş gelirdi 🤭
Zulal09
[bilinmeyen] Hmm anladım canım inşallah bir an önce iyileşiriz anne olmak kolay değilmiş 🙄
Cinarim
Kızlar bende de basur var sezeryanla doğum yaptım doğumdan bi 20 gün falan tuvalete çıkamadım çıktıktan sonra da kabızlık başladı ve basur beni mahvetti bı arkadaşın tavsiyesiyle patlıcan saplarını kaynatıp suyunu içtim ve geçti şimdi çok rahatım tavsiye ederim hepinize